Жителите на Съединените щати споделят в социалните мрежи своите истории

...
Жителите на Съединените щати споделят в социалните мрежи своите истории
Коментари Харесай

Бях сигурен, че няма да преживея почивните дни, американец с COVID-19 разказа за болестта си ВИДЕО

Жителите на Съединените щати споделят в обществените мрежи своите истории за битката с ковид или грижите за пациентите, съгласно ABC News.

Както отбелязва канала, някои се пробват да разсеят страховете на другите хора, до момента в който други бият паника и упорстват да се съобразят с рекомендациите на специалистите.

И най-после - пътят към възобновяване на инфектираните с ковид. Много от тях остават незнайни. Но един мъж от Охайо говореше намерено и лежешком в болничното легло. Беше сигурен, че няма да оцелее през уикенда, написа "Поглед инфо ".

Ето по какъв начин наподобява битката за оцеляване с ковид тази заран от вътрешната страна.

КЕВИН ХАРИС, пациент: (кашля) Да, това е кашлица.

Това е животът на Кевин Харис. В болницате в Охайо той е посещаван единствено от стеснен кръг професионални лекари с цялостно защитно облекло.

КЕВИН ХАРИС: Това сте вие, а това съм аз.

55-годишен мъж споделя, че е почувствал неразположение преди две седмици, откакто пътувал от град Уорън, Охайо, където живее, до Кливланд. След това лекарите му предписали лекуване за грип и го изпратили у дома. Но треската и сухата му кашлица - главният признак на вируса - единствено се влошили.

В петък вечер той разгласява във Фейсбук това видео от болничното легло, уверен, че няма да оцелее през уикенда.

КЕВИН ХАРИС: Ще умра, тъй като се удушавам, или сърцето ми ще спре.

Но тази заран има добра вест от лекарите на Харис. Според тях дробовете му почнали да действат по-добре.

КЕВИН ХАРИС: Тук нищо не се знае сигурно.

Тази заран хората, които се грижат за пациентите, споделят и персоналния си опит. В Instagram експерт по тревите в Ню Йорк оставя мемоари за битката й за отбрана на здравето на инфектираните й родители. Тя споделя, че в никакъв случай не е виждала сходна офанзива на белите дробове и прибавя: „ Не мога да направя нищо срещу това… Не мога да дремя от боязън за дишането на татко ми. Просто седнал съм пред вратата на стаята му. “

ФРАНСИС СУАРЕС, кмет на Маями: Знаете ли, с толкоз леки признаци?

Кметът на Маями Франсис Суарес споделя историята си за възобновяване от вируса. Той се надява отчасти да успокои страховете.

ФРАНСИС СУАРЕС: Чувствам се добре. Разбира се, сигурен съм, че ще усетя признаците, само че желая да ги удостоверявам и да уведомя хората - по тази причина се надявам да ги насърча.

Що се отнася до Харис, той не знае по кое време ще напусне болничното заведение. И има вяра, че пандемията ще промени света.

КЕВИН ХАРИС: Това към този момент се случи. И мисля, че ще сближи всички ни.

Кевин Харис споделя, че споделя своята история, тъй че хората да вземат под внимание предизвестията на здравните експерти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР