Жителите на Ростов на Дон бяха предупредени за възможното преминаване

...
Жителите на Ростов на Дон бяха предупредени за възможното преминаване
Коментари Харесай

Жителите на Ростов на Дон бяха призовани да останат на закрито от съображения за безопасност

Жителите на Ростов на Дон бяха предизвестени за вероятното прекосяване на военна техника по улиците и приканиха жителите да останат на закрито от съображения за сигурност, съобщи ТАСС.

" Във връзка с вероятното прекосяване на военна техника по улиците на града ви апелирам да бъдете извънредно деликатни и внимателни. За ваша сигурност не излизайте от домовете си, изключете пътуванията до централната част на Ростов и не оставяйте децата си без контрол ", написа в " Телеграм " ръководителят на градската администрация Алексей Логвиненко.

Той посочи, че здравните заведения в града работят обикновено, пациентите получават рутинна здравна помощ. " Няма спирания в работата на колите за спешна помощ. Броят на повикванията на колите за спешна помощ е в границите на естествения ден ", уточни Логвиненко.

По-рано Логвиненко заяви, че всички животоподдържащи системи в Ростов на Дон работят обикновено. В града няма дефицит на храна, а всички бензиностанции са снабдени с задоволително количество гориво. Превозът по основната улица на града е обновен, а публичният превоз се е върнал към предходния си режим на работа.

Информацията е на Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР