Жителите на ромския квартал „Надежда” в Сливен продължават да изказват

...
Жителите на ромския квартал „Надежда” в Сливен продължават да изказват
Коментари Харесай

Жители на сливенския кв. "Надежда" подкрепят обвинения за блудство пастор

Жителите на ромския квартал „ Надежда” в Сливен не престават да изричат своята поддръжка за британеца Даниел Хъл, който беше задържан преди дни с обвиняване за блудничество с деца.

Пасторът е член на молитвен дом „ Съединение” в града, а месните признават, че за времето, в което е бил при тях, Хъл е помагал с всевъзможни средства.
Евангелистките църкви за Даниел Хъл: Не ни е известно кой го е ръкоположил Те се разграничиха от пастора, упрекнат в блудничество
По думите на родителите на разпитваните деца британецът се е грижил за всички като е осигурявал облекла, храна и битови условия за фамилиите. Признават, че не са се интересували от къде идват средствата за това, само че допускат, че той е имал другари зад граница.
Снимка: btvnovinite.bg
Местните изрично отхвърлиха обвиняванията за блудничество, отправени към Хъл и настояха той да бъде освободен. Според тях той в никакъв случай не е давал признаци за противозаконни действия.
Обвиниха в блудничество английския свещеник от сливенската ромска махала Пред съда в Сливен се събраха хора от махалата с гледище Даниел Хъл да бъде освободен
В момента Хъл е в ареста с непрекъсната мярка – „ задържане под стража”.

В репортаж на Би Би Си се споделя, че Даниел Хъл е бил в затвор във Англия поради полова употреба на деца и порнография.

Окръжната прокуратура обаче е безапелационна, че карцерът на пастора няма нищо общо с следствието на английската медия.

Вижте още във видеото !
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР