Жителите на редица градове в страната излизат днес на т.нар.

...
Жителите на редица градове в страната излизат днес на т.нар.
Коментари Харесай

Протест срещу цените на горивата ще се проведе в различни градове на страната

Жителите на редица градове в страната излизат през днешния ден на така наречен Национален митинг против цените на горивата. Недоволството е проведено в обществените мрежи и е под мотото „ Не на високите цени на горивата и общественото ликвидиране на България ".

В София митингът ще се организира в 14.00 часа на пл. „ Александър Батенберг ", откъдето в 15.00 часа ще тръгне пешеходно шествие. То ще премине по бул. „ Ал. Дондуков " - паметника на Васил Левски - ул. „ Оборище " - ул. „ Г. С. Раковски ".

По часовника на столицата ще се движат митингите във Враца, Сопот и Кюстендил. Най-рано, в 09.30 чaса, ще стартира митингът в Гоце Делчев. От 10.00 часа е планувано да се проведат митингите в Силистра, Лом и Плевен. Най-масов е митингът в 11.00 часа. Това е началният час за недоволството в Бургас, Бяла Слатина, Варна, Дупница, Монтана, Разград, Стара Загора, Сливен, Търговище, Шумен, Ямбол и Пловдив. Към протестиращите в Пловдив ще се причислят и участници от Пазарджик. Половин час по-късно в Благоевград, Велинград ще изразят недоволството си против цените на горивата. В 12.00 часа са планувани митингите в Габрово и Разлог, в 13.00 часа - в Петрич.

Жителите на Пирдоп, Златица, Карлиево, Църквище, Мирково, Чавдар, Антон, Душанище ще стачкуват от 16.00 часа на автогарата в Пирдоп. От 17.00 часа „ не " на високите цени на горивата ще кажат жителите на град Хасково. Най-късно денем недоволството си ще изразят жителите на Велико Търново. Техният митинг е с начален час 18.00 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР