Жителите на пернишкия квартал Църква и днес са без вода.

...
Жителите на пернишкия квартал Църква и днес са без вода.
Коментари Харесай

Пернишки квартал пет дни е без вода

Жителите на пернишкия квартал " Църква " и през днешния ден са без вода. Късно нощес тя е била пусната за малко, след пет дни безводие. Това стана причина за среща с кмета Станислав Владимиров и шефа на ВиК сдружението, на която хората настояха въведеният воден режим да бъде идентичен за всички. Според тях, с цел да се обезпечи естественото водоподаване към квартала, е належащо в режима да бъде включено и селището " Делта хил ".

ВиК би трябвало да направи нужната организация водата да стига до всички, съобщи пред ядосаните жители кметът Станислав Владимиров. Той заяви, че от водното сдружение оферират нов режим - вода да има по 7 часа в денонощието и попита шефа на ВиК дали подсигурява, че при този режим всички поданици на общината ще имат вода, заяви БНР.

Владимиров съобщи, че желае всяко едно обитаемо място да има вода в избран часови диапазон, който да е комфортен за хората и да е координиран с останалите институции и чака в понеделник предлагането на водното сдружение. Той изиска и бързо решение на казуса в квартал " Църква " и неотложно възобновяване на водоподаването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР