Жителите на окупираните украински територии, които не подкрепят Русия, трябва

...
Жителите на окупираните украински територии, които не подкрепят Русия, трябва
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Медведев призова за нов ГУЛАГ

Жителите на окупираните украински територии, които не поддържат Русия, би трябвало да бъдат " изпратени на превъзпитание в трудови лагери в Сибир ", съобщи военнопрестъпникът Дмитрий Медведев в изявление за ТАСС. Медведев е заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация.
 
" Ако това са хора, които вредят на Русия, те би трябвало да бъдат разобличени и осъдени, изпратени в Сибир. Точно по този метод. За превъзпитание в лагери за насилствен труд ", сподели той, отговаряйки на въпроса какво да се прави с хората, които, получили съветски паспорти, не престават да чакат връщането на тези територии в Украйна.
 
Медведев означи, че " не са толкоз доста хората, които желаят да върнат териториите на Украйна ". " Там просто има хора, които седят и си мислят: " Който е по-силен, на него и ще служим ". Разбира се, там има такива хора. Но все пак би трябвало да работим с всички. Е, би трябвало да убедим тези хора, че сме се върнали вечно ", заключи Медведев. 
 
По-рано през днешния ден Медведев съобщи, че съветските войски могат да доближат Киев и да завладяват града в хода на актуалната война, защото украинската столица представлявала екзистенциална опасност за Русия. Той сподели, че Киев е съветски град, само че сега той е " ръководен от интернационална бригада от съперници на Русия ", водена от Съединени американски щати и затова съставлява " интернационална опасност " за Москва. Медведев също назова Одеса съветски град, чието завръщане беше " чакано " в Русия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР