Жителите на общината се оплакват от редовен тормоз от шумните

...
Жителите на общината се оплакват от редовен тормоз от шумните
Коментари Харесай

Шумни веселби на непълнолетни тийнейджъри вдигнаха на крак полицаите от РУ-Камено

Жителите на общината се оплакват от постоянен тормоз от шумните компании след 23 часа

Шумни веселби, музика и смях на всеослушание от малолетни деца тормозят жителите на Камено в късните часове на денонощието. От близо 10 дни локалните се оплакват от групичка от младежи, които всяка вечер се събират на площада или към читалището и даже след 23 часа подвигат звук и пречат на спокойствието в околните къщи. 

Снощи обстановката е ескалирала, откакто за следващ път се е наложило да се намесят полицейските чиновници от РУ-Камено. Униформени са отвели в постройката на Министерство на вътрешните работи малолетните, като са привикали родителите им, с цел да ги приберат назад по домовете им.

" Имаме няколко сигнала от фамилии в тези региони, където се събират,  и имат дребни деца и вечер едвам съумяват да ги приспят, поради виковете на младежите. Знаем, че са във почивка и е лято, само че след 23 часа всички би трябвало да са си по домовете ", сподели кметът на Камено Жельо Вардунски. 

" Децата не вършат бели, само че се забавляват по-шумно и това пречи на близките живущи. Полицаите ги доведоха в районното и извикахме родителите им. Бяха написани предупредителни протоколи на всички. Някои от тях даже за повторно получат такова предизвестие. Законът не позволява малолетни да бъдат без компаньон след 23 часа на открито. Нямало е  ескалация на обстановката. Поискахме подпомагане, защото имаме единствено един дежурен нощен екип ", изясни началникът на РУ-Камено главен инспектор Михаил Георгиев. 

Флагман.бг получи видеоклип от снощната картинка пред РУ-Камено. Вижда се, че в действителност родственици или другари на " арестуваните деца " се пробват да се опълчват на дейностите на служителите на реда. На място е бил и кметът Вардунски, които ги е уверил, че откакто се появят настойниците на всички младежи, те ще бъдат пуснати. 

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР