Жителите на най-големия квартал във Враца – „Дъбника“, пропищяха от

...
Жителите на най-големия квартал във Враца – „Дъбника“, пропищяха от
Коментари Харесай

Терор! Врачани пропищяха от БКС, вдигат шум до небесата посред нощ /снимки+видео/

Жителите на най-големия квартал във Враца – „ Дъбника “, пропищяха от непрекъснат гнет от страна на чиновниците на общинското дружество БКС. Хората се оплакват, че всяка нощ са разбуждани от боклукчийския камион, който опразва контейнерите им.
За казуса сигнализира жителка на блок №34, която от месеци не може да се наспи. Потърпевши обаче са живеещите и в доста други жилищни здания в комплекса. На някои места сметосъбирането се прави прекомерно рано сутринта – 3-4 часа. Когато контейнерите за боклуци са ситуирани под спалните пространства на хората, събуждането им при изпразването на отпадъците е неизбежно. Камионът е гръмък, а звукът от дрънчащите ламарини и падащите отпадъци може да вдигне и починал, жалват се врачани.
Потърпевшите жители са подавали сигнали до управлението на БКС за казуса. Те са безапелационни, че сметоизвозването се прави по одобрен график. Според жителите на „ Дъбника “ обаче той може да бъде усъвършенстван, защото някои контейнери се прибират много по-късно – към 7-8 часа сутринта. Хората упорстват графика на боклукчиите да бъде съгласуван с това къде се намират кофите и в случай че са ситуирани прекомерно покрай жилищна постройка, да се събират в по-нормален час.
Като доказателство за среднощната дандания подателката на сигнала изпрати видео, на което всеки може да чуе тормозът, на който са подложени тя и съседите й всяка вечер.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР