Жителите на много европейски страни, както и на САЩ и

...
Жителите на много европейски страни, както и на САЩ и
Коментари Харесай

Защо американците ходят с обувки вкъщи?

Жителите на доста европейски страни, както и на Съединени американски щати и Австралия, имат няколко аргументи, заради които могат да вървят у дома с уличните си обувки. А не са ли доста мръсни? Всъщност, не са.

От pochivka.blitz.bg показват топ 3 на аргументите, заради които американците не смъкват обувките си вкъщи:

Причина №1: Чисти улици

Изненадващо, само че това е реалност. Миенето с препарати по улиците и тротоарите в Европа и Съединени американски щати съществува от много време. Като предписание те вършат това 1-2 пъти месечно и употребяват профилирани принадлежности, които не вредят на околната среда.

Добре премислената канализационна система също оказва помощ - при положение на дъжд водата незабавно отива в канализацията, а не се утаява в локви от бензин, както доста постоянно следим да се случва у нас.

Тревата покрай тротоарите е оградена с бордюри, тъй че земята също не се разрушава и не тече под краката ви. Изглежда, че е дреболия, само че с помощта на такива нюанси американските маратонки блестят в бяло даже в заоблачен ден.

Причина №2: Имат кола

Според статистиката съвсем 90% от американското население има кола. И най-често се движат с нея, а не пешком. В огромните градове има развита мрежа от градски превоз и таксита. С една дума, на американците не им се постанова постоянно да вървят пешком.

Причина №3: ​​Домакинска помощ

Америка отвън огромните градски региони е едноетажна страна, доста хора живеят тук в частни, въпреки и дребни къщи. Постоянното разчистване на цели имения вместо на няколко стаи е изморително, тъй че услугите на домакините са известни тук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР