Жителите на малки и големи населени места имат възможност да

...
Жителите на малки и големи населени места имат възможност да
Коментари Харесай

Агенти на „Агрион“ получават атрактивни възнаграждения

Жителите на дребни и огромни обитаеми места имат опция да разполагат с много повече пари, без да разчитат само на заплатите и пенсиите си. Опция за по-високи приходи им дава земеделската компания „ Агрион “. След сполучливата 2018-та, сдружението ще употребява позитивния си опит, с цел да разшири националната си агентска мрежа. Кандидатите може да са брокери на недвижими парцели, застрахователни сътрудници, хора, предлагащи бързи заеми или пенсионно обезпечаване, дилъри на коли, счетоводители, безработни, даже без никакъв опит. „ Нуждаем се от енергични, отзивчиви и контактни хора, които да работят за най-разпознаваемия аграрни бранд “, споделиха от компанията. Желаещите могат да получат спомагателна информация на безплатния телефон 080011166 или да пишат на [email protected].

Компанията предлага най-хубавите комисионни хонорари в сектора при подписване на договорка, безапелационни са специалистите. „ Агрион “ са добре познати на пазара с бързото погашение на комисионните, за които няма подложен таван. Т.е всичко, което си проработи сътрудникът, ще му бъде изплатено, без значение какъв брой огромна е сумата. Предвидени са даже спомагателни парични тласъци, при постигане на избрани равнища.

От „ Агрион “ се ангажират да проведат гратис образование на всички свои сътрудници, защото покупко-продажбите със земеделска земя и отпущането на заеми за аграрни стопани имат своята специфичност и са нужни знания в региона. Дружеството обезпечава безвъзмездни правни съвещания и търговски препоръки за всички евентуалните клиенти на сътрудниците, изваждане на нужните документи за подписване на покупко-продажби и други Това, съгласно експертите по човешки запаси, е извънредно преимущество, защото ще могат бързо и елементарно да завършват покупко-продажбите си и да получат контрактуваните комисионни хонорари. „ Готови сме да спомагаме със всичко належащо на хората, с цел да завършат своите покупко-продажби и да получат възнаграждението си “, безапелационни са от компанията.

Според сътрудници, които към този момент оферират услугите на земеделското сдружение, марката „ Агрион “ им оказва помощ да подписват покупко-продажби доста по-лесно. Хората разпознават името на компанията, имат доверие на сдружението, което улеснява доста работата. Според изследване на настройките на притежателите на парцели, „ Агрион “ се употребява с най-голямо доверие в сектора. Над 53% от интервюираните са осведомени с активността на компанията, а множеството притежатели на земя, които са решили да продават, показват точно „ Агрион “ като желан сътрудник при договорка.

За по-малко от 5 години компанията се наложи като най-иновативната в сектора, въвеждайки най-модерните и модерни форми на ръководство на поземлени активи. „ Агрион “ предложи неповторим бизнес модел и вкара нови стандарти в земеделието, което я трансформира в най-предпочитания сътрудник на притежателите на земя и на земеделските производители. Според специалистите, посредством развиването на Националната агентска мрежа, „ Агрион “ още по-категорично ще затвърди позицията на водач в българското земеделие.

Платен материал

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР