Жителите на Лом вече разполагат с бутилирана вода за пиене,

...
Жителите на Лом вече разполагат с бутилирана вода за пиене,
Коментари Харесай

Осигуриха вода за пиене и битови нужди в Лом

Жителите на Лом към този момент разполагат с бутилирана вода за пиянство, похвалиха се от пресцентъра на Общината. За битови потребности имат подсигурена вода в кв. Калето, кв. „ Зорница “, на ул. “Веслец “№27. Хората, които живеят покрай Спортната зала, „ Т Маркет “, на ул. “Славянска “ (до входа на поделението), на ул. „ Иван Вазов “също могат да си налеят вода от пунктовете. Предвидени са водоноски и за паркинга пред болничното заведение на ул. „ Симеон “, кварталите „ Младост “,„ Стадиона “, „ Младеново “, „ Моминброд “, „ Хумата “ и с. Добри дол.
Социалните центрове и институции се зареждат с още две водоноски, сподели пресаташето на общината Любомир Димитров. Всеки ден до 19 часа популацията ще може да си налее вода за битови потребности, до момента в който се възстановява подаването й в града. На помощ на ломчани се притекоха от Районните дирекции Пожарна сигурност в Монтана, Враца,Козлодуй,Вълчедръм, организации от Видин и Своге,които осигуриха цистерните,както ВиК и доста частни компании.
На хората с увреждания, самотно живеещи възрастни, извънредно небогати и други обществено уязвими групи, питейната вода ще бъде доставяна посредством обществените институции, прецизираха от общината. Все още не ясно дали ремонта на вододпровода ще завърши в оповестения 7 дневен период.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР