Жителите на кв. Горубляне“ блокираха кръстовище в София и предизвикаха

...
Жителите на кв. Горубляне“ блокираха кръстовище в София и предизвикаха
Коментари Харесай

Протест заради липса на канализация блокира изхода на София

Жителите на кв. „ Горубляне “ блокираха кръстовище в София и провокираха солидно запушване по бул. " Цариградско шосе " през днешния ден.

Те стачкуват както заради липсата на канализация, по този начин и заради неизплатените компенсации за терените, върху които са построени блокове. 

Протестиращите желаят още осъществяване на планове за детски градини, булеварди и воден парк край река " Искър ".

Те настояват, че са се срещали с кмета Васил Терзиев, само че без резултат.

Ключовото кръстовище към изхода на града бе блокирано до 17 ч, след което протестиращите се разотидоха и освободиха булеварда.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР