Жителите на Курск са чули взривове през нощта - по

...
Жителите на Курск са чули взривове през нощта - по
Коментари Харесай

В Курск е сработила системата за ПВО

Жителите на Курск са чули гърмежи през нощта - по предварителни данни системата за противовъздушна защита (ПВО) е сработила. Няма жертви и опустошения , заяви в сряда в Telegram губернаторът на Курска област Роман Старовойт, представен от ТАСС.

" Тази вечер, в 2:45 часа (времето съответствува с българското), доста поданици на Курск са чули гърмежи. Подробностите за случая се прецизират. По предварителни данни системата за противовъздушна защита се е задействала. Няма жертви и опустошения ", написа Старовойт.

Губернаторът означи още, че спомагателна информация за случилото се ще бъде оповестена по-късно .

На 25 април два украински дрона бяха свалени в Рилския регион на Курска област. Тогава нямаше данни за потърпевши или вреди вследствие на случая. В същия ден - различен район, граничещ с Украйна.

Таз нощ е, също регион, граничещ с Украйна. В Белгород на 1 април. В съшита област към този момент, като има и постарали.
 Русия разположила искандери в Белгородска област
Русия разположила искандери в Белгородска област

Блокадата на Харков продължава, Азовстал е под обстрел

Съветникът на украинския президент Алексий Арестович е декларирал във ворник, че пожарът на петролните хранилища край Брянск в Русия може да е знак за начало на партизанска война там.

В тази връзка Арестович, разяснявайки обстановката в Брянск, означи, че в последно време в Русия се правят офанзиви против военните окръжия. Това съгласно него можело да демонстрира началото на партизанска война.
 В Приднестровието оповестиха Обновена
В Приднестровието оповестиха " червен код за терористична заплаха "

В последните часове са осъществени три офанзиви

" В Русия не е ясно какво се случва. В Усурийск гори военна база, горят военни окръжия, горят военни университети (той има поради, някои хранилища, къщи на губернаторите. Имам възприятието, че е почнала партизанска война в Русия. Особено това с военните окръжия - хората не желаят да служат в армията и по тази причина ги палят, " сподели Арестович.

Във вторник, че Украйна " изцяло законно " може да прави офанзиви против цели в Руската федерация. Нарушаването на логистиката на съперника и унищожаването на вражеските хранилища е част от войната.
 Руските военни заплашиха с удари западните съветници на Киев
Руските военни заплашиха с удари западните съветници на Киев

Бихме желали да подчертаем, че в случай че Лондон се опита да предизвика киевския режим
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР