Жителите на криводолското село Баурене планират да излязат на протест,

...
Жителите на криводолското село Баурене планират да излязат на протест,
Коментари Харесай

Жителите на село Баурене излизат на протест



Жителите на криводолското село Баурене възнамеряват да излязат на митинг, оповестява Българска национална телевизия. Причината за недоволството на хората е, че единственият път до селото е безусловно непристъпен, а нужният главен ремонт още веднъж се отсрочва за неопределен срок.

Баурене на процедура е блокирано. Пътят не бил ремонтиран от десетилетия.

" От години чакаме ремонта на пътя, дават обещание и всичко лъже. Линейка дори идва доста мъчно, а компаниите желаят да се отхвърлят да ни карат самун ", възмущава се гражданин на селото.

Кметът на с. Баурене - Цветослав Тодоров е обезверен - " Само козметики, козметики и козметики. Зимата за три дни съм разкарал с джипа си 30 кубика трошен камък, тия дупки ги бях напълнил. Сега планът е изваден, точки ни лишиха, отново ще ни ги връщат, едни такива неща. Просто съм обезверен "

Вече не можело и с каруци да се минава по пътя, нямало автобуси и таксита отказвали да вървят до селото. От община Криводол внесли за следващ път във фонд " Земеделие ", планът за цялостна рехабилитация на 15 километра междуселски пътища.

С това, че положението на правата е трагичното се съгласява и зам. Кметът на община Криводол - Петър Кацарски.

Той изяснява, че митингите на хората са тъй като е съвсем невероятно да се мине с автомобил, а се затруднява и достъпът на коли за спешна помощ, пожарна, полиция.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР