Жителите на Комлука“ заслужават по-високо качество на живот, а не

...
Жителите на Комлука“ заслужават по-високо качество на живот, а не
Коментари Харесай

Ген. Кольо Милев: Жителите на „Комлука“ заслужават по-високо качество на живот, а не разкопани улици и липса на осветление

Жителите на „ Комлука “ заслужават по-високо качество на живот, а не разкопани улици и липса на осветяване. Това сподели претендентът за кмет на Община Сливен ген. Кольо Милев по време на визитата си в сливенския квартал.

Заедно с претендентите за общински съветници от„ Българска социалистическа партия за България “,той изслушаживущите вквартала, коитопоставихапред тяхпроблемиси, нерешенисгодини.

Сред най-важните и нетърпящи повече отсрочване, бяханеработещотоулично осветяване, разкопаните съвсем навсякъдеулициилошотокачество на питейната вода. Ген. Милев и претендентите за съветниципоеха ангажимент да работят в посокатяхното разрешаване.



Пред присъстващите,кандидатът за кметкоментира, че в акцията си ще заложи на срещите с жителите,защото това е смисълът на локалната власт – да бъдеш покрай хората, без значение дали те живеят вкварталите или вмалко обитаемо мястов общината.

Ген. Кольо Милев и претендентите за общински съветници от „ Българска социалистическа партия за България “ сас номер 1 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР