Жителите на Коматево и Прослав няма да ползват от 1

...
Жителите на Коматево и Прослав няма да ползват от 1
Коментари Харесай

Зазимяват кафявите контейнери в Прослав и Коматево

Жителите на Коматево и Прослав няма да употребяват от 1 януари до края на февруари кафявите контейнери, които са сложени в тези квартали за растителните боклуци. Събирането им стопира краткотрайно, тъй като е зима. Домакинствата, на които са дадени такива съдове, да се погрижат за тях, като ги приберат и съхраняват до 1 март, предлагат от Община Пловдив.

Гражданите, които се отопляват с твърдо гориво през зимния сезон, би трябвало да помнят, че е неразрешено изхвърлянето на сгурия в контейнерите. Обикновено в студените месеци има много случаи казаните да се възпламеняват. Освен материалните вреди, се замърсява и въздухът, а и има риск да пламнат прилежащите здания.

Всеки, който стане очевидец на това жестоко нарушаване, може да алармира на тел. 6111 в Общинския инспекторат, в районните полицейски ръководства или на тел. 112 - за незабавни повиквания, поучават от Дирекция " Екология ". Цветните чували за хартия и картон, пластмаси и метали по плана „ От врата на врата “ в квартал „ Коматево “ ще се събират на 3 и 17 януари.
тагове кафяви контейнери зима Прослав Коматево
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР