Жителите на Източна Германия посрещат военнослужещите от САЩ с неприкрит

...
Жителите на Източна Германия посрещат военнослужещите от САЩ с неприкрит
Коментари Харесай

В Източна Германия посрещат с открита омраза военнослужещите от САЩ

Жителите на Източна Германия посрещат военнослужещите от Съединени американски щати с " отявлен антиамериканизъм ", а министър председателят на провинция Бранденбург Дитмар Войдке е отказал да приветства американските войски. Това оповестяват немски медии.

Войдке декларирал, че няма да се качи на танк Abrams M1, когато американски военнослужещи дойдат в Бранденбург. Той също по този начин не желал да приветства американските бойци, основани в Германия.

" Няма да им махам с ръка, стоешком на улицата ", акцентира Войдке. Той изразил също по този начин убеденост, че " сновящи по всички страни танкове " няма да донесат на Германия никакви изгоди в дълготраен проект.

Освен това политикът коментирал, че е належащо да се продължи разговорът с Русия. Според него Берлин би трябвало да носи историческа отговорност за поддържането на положителни връзки с Москва. Войдке отбелязал, че Федерална Република Германия и Германска демократична република не биха могли да се обединят без единодушието на Съюз на съветските социалистически републики.

" Забравихме за това прекомерно бързо ", отбелязал министър председателят на Бранденбург.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР