Жителите нa град Бяла в Русенско също се вдигат на

...
Жителите нa град Бяла в Русенско също се вдигат на
Коментари Харесай

И в Бяла на протест срещу циганите

Жителите нa град Бяла в Русенско също се подвигат на митинг против цигански побой, съобщи бТВ. Тази вечер локалните излизат по улиците, а повода е тежък случай. 18-годишно момче е в болница със строшен череп след всеобщ пердах в центъра на града.

Полицията е задържала един от нападателите - мъж от ромски генезис. Пострадалият юноша се е прибирал със свои другари от дискотека, само че били пресрещнати от група от 12 души, единият от които изискал цигара. 18-годишният Александър нямал да даде и отказал. Последвала кавга, прераснала в побой. Младежът бил ударен тежко в главата с бутилка от уиски.

Момчето е в кома, има заплаха за живота му. Полицията е задържала един от нападателите - 32-годишен мъж от ромски генезис.

Снощи и Смолян се подвигна на митинг, откакто двама роми от Хасково счупиха черепа на 27-годишния Георги Кадиев, когато той се опитал да помогне на 15-годишно момиче, което те закачали. В нощта против неделя той бе по неотложност опериран в Клиниката по неврохирургия в УМБАЛ „ Св. Георги " в Пловдив поради хематом в мозъка. Състоянието му след интервенцията е устойчиво. Съдът ги остави в ареста поради подозрения, че могат да се укрият.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР