Жителите на Гавдос, най-южния гръцки остров, се изправят на бунт,

...
Жителите на Гавдос, най-южния гръцки остров, се изправят на бунт,
Коментари Харесай

Гръцки остров на бунт срещу нарко туризма

Жителите на Гавдос, най-южния гръцки остров, се изправят на протест, против ширещиян се нарко-туризъм, написа Български вести. Общината и локалните поданици са били обезпокоени от повишаването на използването на опиати и закононарушенията, свързани с опиати на острова през последните години. Те са решени на дейности, с цел да покажат на туристите, че техният остров е решен да отбрани имиджа си на умерено място и фамилна дестинация. Банерът на британски език бе издигнато на входа на пристанището, адресиран до всички гости.

Той гласи: „ Гавдос е нашата татковина. С течение на годините, ние сме ви приветствали с цел да споделим своя мир и хубост. Ние сме елементарни хора, ние нямаме потребност от опиати, с цел да за да забележим, какъв брой синьо е небето. Ние сме елементарни хора и желаеме да останем такава. Нулева приемливост към нарко-туризма! „

Кметът на Гавдос, Евангелия Калинку, съобщи, че „ хората реагират на вероятността за превръщането на острова в дестинация за опиати и безнравственост. „ Налице е разбирането, подсилено от разнообразни уеб уеб сайтове и обществени медии, че Гавдос е остров безспорни свободи с приемливост към всичко. Това не е по този начин „, сподели Калинков. Гавдос се намира в южната част на най-големия гръцки остров, Крит.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР