Жителите на Долно Езерово излизат на нов протест срещу разписанието

...
Жителите на Долно Езерово излизат на нов протест срещу разписанието
Коментари Харесай

Долно Езерово излиза на протест! Недоволни от разписанието на Бургасбус затварят кръговото на КАТ

Жителите на " Долно Езерово " излизат на нов митинг против разписанието на рейса, който свързва централна градска част с квартала, оповестяват от Сдружение с нестопанска цел " Сдружение Долно Езерово “. Той ще се състои на 21 септември от 17:30 часа и ще съставлява алегорично секване по пешеходните пътеки на кръговото придвижване до постройката на КАТ.

Недоволството на хората е подбудено от наложеното ново разписание от 28 август. Големите шпации сред курсовете на автобусите и обединяването на маршрута на рейса с този на квартал " Лозово “ усилва евремето за пътешестване и основава неудобства що се отнася до прехвърляне на други линии от градската мрежа. Исканията на живущите в региона е да се обезпечи линия, независимо обслужваща " Долно Езерово ", както и времетраенето сред курсовете в пиковете часове да не е на повече от 20 минути.

Напомняме, че това не е първият митинг на жителите на " Долно Езерово ". На 14 септември към 450 жители блокираха пешеходна пътека на централната улица на квартала " Захари Зограф “, с цел да бъдат чути настояванията им.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР