Жителите на Брегово и околните села се застъпиха за Венцислав

...
Жителите на Брегово и околните села се застъпиха за Венцислав
Коментари Харесай

Брегово скочи в защита на мъжа, стрелял по 15-годишно момче

Жителите на Брегово и близките села се застъпиха за Венцислав Бордияшев - мъжът, който простреля 15-годишно момче с въздушна пушка в понеделник, оповестява БТВ.

Неговите съграждани го описаха като доста добър и обективен човек. Бордияшев употребявал пушката единствено с цел да ги сплаши и всички са безапелационни, че той не е кадърен да извърши закононарушение.

Хората са почнали и подписка в поддръжка на своя съгражданин. Под нея са се подписали 1100 души (по данни на Национален статистически институт популацията на цялата община е 4800 души, а единствено на града - 2300 души), като тя, с изключение на в негова отбрана, е и за отбрана на публичния ред.

Междувременно Бордияшев продължава да отхвърля, че е стрелял против деца. По думите му той е стрелял един път във въздуха за да ги сплаши, откакто децата се пробвали да разбият кафе машина в центъра на Брегово, която той има.

„ Трябваше да се сплашат тия хора, да престанат да трошат ", добавя мъжът, който бе арестуван от полицията за 24 часа след случая.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР