Жителите на блок 34 в к-с Славейков“ в Бургас изразиха

...
Жителите на блок 34 в к-с Славейков“ в Бургас изразиха
Коментари Харесай

Сигнал до Искра.бг: Блок в к-с „Славейков“ остана без вода и без обяснение от ВиК-Бургас

Жителите на блок 34 в к-с „ Славейков “ в Бургас показаха възмущението си пред Искра.бг от дейностите на ВиК-Бургас, които без предизвестие стопираха водоподаването към техния блок. Тази мярка, взета без авансово известие на формалния уебсайт на водното сдружение, провокира съществено неодобрение измежду локалните поданици .

Съобщение ВиК-Бургас. Снимка: Искра.бг

Въпреки че компанията по-късно актуализира своето известие, като добави номера на блока на засегнатите от прекъсването на водата заради строително-монтажни работи, жителите останаха разочаровани от неналичието на бистрота и почитание към техните съществени потребности .

Съобщение ВиК-Бургас. Снимка: Искра.бг

„ Как може да се подиграват по този начин с нас? Обаждаш се, питаш, а те просто те лъжат! След това най-нагло прибавят номера на блока ни към листата “ , споделиха жители на блок 34 пред Искра.бг . Това деяние от страна на ВиК-Бургас беше възприето като искрено игнориране на правата и потребностите им .

ВиК-Бургас би трябвало да подсигурява , че всички планови спирания на водоподаването са оповестени в точния момент и са налични за всички наранени страни.

Живеещите там настояха за ясна и открита връзка от страна на ВиК-Бургас и за съответни пояснения и обезщетения за породените неудобства . Живущите в блока се надяват водното сдружение да покаже отговорност за своите дейности и да даде пояснение и опрощение към засегнатите жители .

Очакваме и вашите сигнали на [email protected]

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР