Жителите на Ахелой не са много радостни от новия четирилентов

...
Жителите на Ахелой не са много радостни от новия четирилентов
Коментари Харесай

В Ахелой роптаят срещу остър завой, новият път им “донесъл” проблем

Жителите на Ахелой не са доста радостни от новия четирилентов път, който бе открит преди броени дни и по който се стига до Слънчев бряг, без да се влиза в техния град. Повод за терзанията им е фактът, че нямало по какъв начин да пътуват от Слънчев бряг за Ахелой.  Автомобилите трябвало да създадат доста изострен завой, с цел да влязат в града.

“Това е причина за пътни катастрофи, а да не приказваме, че завоят не може да се вземе от автобус”, сподели пред „ Труд “ Мануел Момчилов, локален гражданин.

В сряда вечерта следва публично разискване, на което ще участва и кмета на Поморие Иван Алексиев.

От АПИ са дали обещание за решение на казуса до месец.

“Нас обаче този период не ни устройва, тъй като има хора, които работят в курорта и вечер не могат да се приберат. За да не се прави изострен завой, би трябвало да се върви до Каблешково, и след това да се върти назад, което си е спомагателни разноски и време. Новият път ни “докара нов проблем”, разясняват ахелойци.
 нов четирилентов път Ахелой Бургас, Слънчев бряг  нов четирилентов път Ахелой Бургас, Слънчев бряг  нов четирилентов път Ахелой Бургас, Слънчев бряг  нов четирилентов път Ахелой Бургас, Слънчев бряг
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР