Жителите казват, че плъхове се движат около боклуци, които са

...
Жителите казват, че плъхове се движат около боклуци, които са
Коментари Харесай

Съветът се извинява за нашествието на плъхове, тъй като натрупвания от паразити се движат в покрити с мухи боклуци по популярна пътека

Жителите споделят, че плъхове се движат към отпадъци, които са били покрити с мухи по известна пътека за разходки на кучета - което принуждава съвета да се извини за закъснението при премахването му.

Градският съвет на Глостър сподели, че в този момент се занимава с боклука в Куеджли, Глостършир, който е там от предишното лято, защото хората на Saddlers Road се оплакаха, че гризачите са бил притеглен от него. Един човек сподели, че са се обаждали на съвета през седмица, само че той „ не прави безусловно нищо по въпроса “.

Съсед твърди: „ Отпадъците са там от предишното лято, събирайки кучешки изпражнения, кутии с алкохол, гъби и за жалост към този момент има плъхове в региона. Всяка седмица съм се оплаквал на съвета, само че имам възприятието, че те не вършат безусловно нищо по въпроса, защото просто споделят, че това е от закононарушенията против околната среда [екипа].

„ Мисля, че защото в този момент това притегля плъхове в региона, то би трябвало да бъде отстранено допустимо най-скоро, изключително откакто кучето ми отид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР