Жителите и гостите на Ямбол, които ползват градския транспорт, вече

...
Жителите и гостите на Ямбол, които ползват градския транспорт, вече
Коментари Харесай

Показват в реално време движението и ще предоставят информация за градския транспорт в Ямбол

Жителите и гостите на Ямбол, които употребяват градския превоз, към този момент могат да употребяват безплатното мобилно приложение – „ BusYambol “, както и уебсайт с информация за пасажерите –  .

Инициативата за тяхното основаване е на Община Ямбол, а задачата е жителите да бъдат улеснени при своето пътешестване.

Чрез уеб страницата и чрез приложението се демонстрират разписанията и в действително време се дава настояща информация за придвижването и времето на тръгване на градските рейсове. Налична е и карта с всички спирки, показваща местоположението на рейсовете, изписва се и действителното време за постигане на мечтаната последна дестинация от пътуващия.

Потребителите на уеб страницата и приложението имат опция за елементарен и бърз достъп до спирки, които съставляват интерес, с непрестанно обновяваща се информация за най-близките транспортни средства, които се чака да дойдат. Пътниците ще могат да намерят и информация за настоящи написания за другите дни от седмицата както по линии, по този начин и планувани прекосявания на рейсовете по спирки.

Приложенията работят в синхрон с цялата осведомителна система, която включва GPS устройствата, сложени в рейсовете. Предстои и монтиране на осведомителни устройства по главните спирки в града.

Мобилното приложение за Android и iOS е налично през:

GooglePlay: 

АppleStore: 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР