Жители в Кършияка продължават да се притесняват от надвиснали улични

...
Жители в Кършияка продължават да се притесняват от надвиснали улични
Коментари Харесай

Месец по-късно: Изкривени улични лампи продължават да притесняват жители в Кършияка

Жители в Кършияка не престават да се тормозят от надвиснали улични лампи. Преди един месец читатели на TrafficNews алармираха до медията ни за въпросните осветителни тела, които са изкривени и съгласно тях могат всеки миг да паднат.
Прочетете още
Става дума за уличните лампи, намиращи се на ул. „ Неофит Рилски ” в регион „ Северен ”. Тогава те описаха, че някои от лампите, ситуирани на улицата са огънати и е въпрос на време при по-силен вятър или стихия да се стоварят върху пешеходец или върху паркираните коли по улицата.

Съвсем неотдавна имаше оранжев код за вятър в Пловдив и за благополучие лампите не са паднали, нито пък има нанесени вреди, само че съгласно живущите в региона, след бурята те са се изкривили още повече.

„ Продължаваме да чакаме някаква реакция от виновните предприятия. След ураганния вятър една от лампите е още по-изкривена и ни е боязън да прекосяваме от тук ”, описаха живущите в региона, като прибавиха, че доста жици, по които минава ток и са завързани за лампите, в случай че паднат ще завлече и тях и ще стане смут ”, разясняват читателите ни.

Още преди месец предадохме сигнала до Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “, откъдето обявиха, че ще се извърши инспекция на място и при потребност ще бъде подхваната замяна на осветителните тела.  

До този миг обаче такава очевидно не е подхваната, защото уличните лампи не престават да наподобяват по този метод, а някои даже наподобяват „ още по-опасни ”, съгласно читателите ни.

От Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “  тогава разясниха, че в случаите, в които жителите желаят да подадат сигнали свързани с улично осветяване, могат да го създадат на телефонен номер 032 620 330, който работи непрекъснато.

В случай, че няма връзка с дежурен оператор, жителите могат да оставят на електронния секретар известия, които навреме се прослушват и се подхващат съответните ограничения.

Снимки:





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР