Жители на ямболското село Стефан Караджово са в готовност да

...
Жители на ямболското село Стефан Караджово са в готовност да
Коментари Харесай

Като затворят Лесово - камионите през Кошу дере. А там ямите са огромни

Жители на ямболското село Стефан Караджово са в подготвеност да затворят правата от Кошу дере до селото. Причина за това е трагичното положение на републиканския път, който е различно трасе при затваряне на интернационалния път към Лесово.

А жгромните дупки и неравности по пътя към този момент са нанесли вреди по автомобила на Петър.

" Беше спукан картерът на мотора. Изтече ми маслото. Няколко пъти върших и джанти ", оплаква се той.

Отсечката е единствената опция при затваряне на основния път Ямбол – Елхово или на автомагистрала " Тракия " в посока Бургас в региона.

Жалбите поради положението на пътя са десетки, а сагата се развива към този момент 10 години. От Община Болярово са уведомили всички институции, само че без резултат.

С последното си писмо Пътната организация осведоми, че поради процедури ремонтът ще се забави и ще започва едвам след 2 години.

" Пътят няма план. А 10 години ние сигнализираме, пишем писма до всички институции, които имат отношение. Аз считам, че това е било директен ангажимент на АПИ, респективно ОПУ – Ямбол, от което сме получавали неведнъж обещания, уверения, че пътят ще се направи ", акцентира пред Bulgaria ON AIR кметът на община Болярово Христо Христов.

Тази година републиканската права от Стефан Караджово до разклона за Бургас беше изключена от проекта за пътни поправки. Жители на селото и Болярово са подготвени на митинги.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР