Жители на втория по големина български град - Пловдив -

...
Жители на втория по големина български град - Пловдив -
Коментари Харесай

Местни русофилски клубове отбелязаха рождения ден на Путин в центъра на Пловдив

Жители на втория по величина български град - Пловдив - се събраха на централния площад, с цел да отпразнуват 68-ия рожден ден на съветския президент Владимир Путин. Събитието беше проведено от русофилски клуб „ Капитан Петко челник ".

Въпреки обстоятелството, че тържеството беше авансово контрактувано с кметството, българските медии не демонстрираха интерес към него. Въпреки това хората схванаха за събитието от обществените мрежи и започнаха да идват доста преди то да стартира. Организаторите сложиха огромна тента в центъра на площада, върху която фиксираха банер с надпис:

„ Честит рожден ден. ".

Организаторите на събитието окачиха портрети на президента на Русия от двете страни. Гостите на празника бяха почерпени с чай със сладкиши. Самоварът беше декориран със флагове на Русия и България. На всички, които пристигнаха, бяха връчени значки с облика на Владимир Путин.

Първоначално беше планувано да се покажат на екрана фрагменти от събития, в които президентът на Русия взе участие. По механически аргументи това не можа да се направи. Но от самото начало на площада звучаха песни за Владимир Путин.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР