Жители на Враца изреваха от бандит, потрошил вратата на входа

...
Жители на Враца изреваха от бандит, потрошил вратата на входа
Коментари Харесай

Врачани се оплакаха: Бандит троши прозорците на входа ни за четвърти път /снимки/

Жители на Враца изреваха от престъпник, потрошил вратата на входа им, научи организация BulNews. За вандализма излиза наяве от пост в една от фейсбук групите в обществената мрежа.
Иво Иванов е качил фотоси на входа на блока, в който живее в регионалния град. На фотосите се вижда, че е счупено стъклото на вратата, а съгласно създателя на поста, действието е осъществено от незнаен човек. Това обаче не се случва за първи път. Мъжът споделя в описанието към фотосите, че за четвърти път някой троши стъклото на входната врата, а последният вандалски акт е осъществен към 1.30 часа на 12 юли.
Според подателя на сигнала, бандитът доста е харесал входа им, по тази причина си е разрешил цели четири пъти да хвърли с камък по него и да нанесе вреди.
Веднага, откакто бе качен, под поста започнаха да валят разнородни мнения.
„ Някоя зафатна младоженка от блока му е отказала на индивида и той.... “, считат едни, а други пък пишат с подигравка, че може да е от метеора, който падна същата вечер край Видин.
Истината обаче е, че обстановката е надалеч от смешното. Живеещите във входа се надяват да няма следващ сходен акт, а виновните институции да създадат всичко допустимо, с цел да открият кой стои зад това действие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР