Жители на Видин не спират да се жалват от липсата

...
Жители на Видин не спират да се жалват от липсата
Коментари Харесай

Видинчани: Кмете, свали превръзката от очите си, градът ни заприлича на джунгла /снимки/

Жители на Видин не стопират да се жалват от неналичието на съответно ръководство в града, научи организация BulNews.
Местните споделят, че регионалния център е замязял на пресъхнал клон, като тези, които са затрупали градинки и тротоари. Буден жител е снимал отрязаните изсъхнали шубраци, изоставени в центъра на града.
От фотосите се вижда, че част от тях са оставени на тротоари пред гаражи, като безусловно са блокирали достъпа до тях. Също по този начин прекосяването на пешеходци оттова е изцяло невероятно и не им е оставена друга опция, с изключение на да слизат на пътното платно и да рискуват да бъдат ударени от някоя кола.
„ Повече от 10 дни минавам около отрязани и изоставени клони. Цели камари, развъдници на инсекти и гризачи. Изсъхнали шубраци в центъра на града, дребни дръвчета, насадени единствено преди две години, които плачат за вода. Пред паметника на Бдинци, в някакви смехотворни кашпи към този момент повече от месец туристите снимат скелети, които в миналото са били цветя. Видин постоянно е бил зелен град, в този момент някой интензивно го трансформира в пресъхнал град. Иначе все някакви щабове се събират и бистрят ограничения против Ковид. Не ние би трябвало да слагаме маските, а властта би трябвало да смъкна превръзките от очите си ", написа ядосаният видинчанин в поста си във фейсбук.
Жителите на Видин откровено се надяват кметът Цветан Ценков да обърне внимание на множеството проблеми, които заливат града. Въпреки че ситуацията, в което се намира регионалният център е доказателство, че градоначалника не го интересува развиването му, нито пък спокойният живот на неговите гласоподаватели.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР