Жители на Видин днес се срещнаха и разговаряха с министъра

...
Жители на Видин днес се срещнаха и разговаряха с министъра
Коментари Харесай

Видинчани се срещнаха с регионалния министър Гроздан Караджов

Жители на Видин през днешния ден се срещнаха и разговаряха с министъра на районното развиване и благоустройството, който продължава обиколката си в района с ревизия на пътя Видин-Димово-Симеоново-Ботево-Арчар-границата с Монтана и на трасето Арчар-Извор-Димово-Острокапци-Кладоруб и Салаш, по което до месец и половина ще стартират ремонтни действия.
Областта е с приоритет във връзка с финансирането на разнообразни инфраструктурни модернизации, които са закъснели с години, разгласи вицепремиерът Гроздан Караджов, който избра крайдунавския град за първа аудиенция отвън София.
Редовното наличие на районните пътища в графата на най-рисковите прави из страната не изненадва видинчани.
"От неприятно, та по-зле, това е ситуацията. Да се оправят пътищата, асфалта. Канавки липсват, по тази причина нямаме и пътища. Булевардът в града го оправиха, само че отново го скапаха. Скоро ще стартира ремонт на ремонта, като знам какъв е водният цикъл.
В Северозапада ситуацията е извънредно - от Плевен насам е пропаднало до дупка. Пътищата в никакъв случай няма да ги оправят. Вижте Видин-Раковица - кола не може да се движи, а приказваме за граничен път. В нашия град пътищата са зле. Факт е, че кметът прави нещо, само че инфраструктурата би трябвало да се усъвършенства. Не пътувам постоянно, само че където съм бил в района е по-добре. Имам вяра в настоящето ръководство, считам че има първи проблясъци за смяна ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР