Жители на столичния квартал Горна баня решиха да си направят

...
Жители на столичния квартал Горна баня решиха да си направят
Коментари Харесай

Жители на Горна баня сами си направили пешеходна пътека

Жители на столичния квартал Горна баня взеха решение да си създадат пешеходна пътека на ул. Николай Хрелков до ул.643, където е единствения метод към метрото от страна на квартала.

Кметът на регион " Овча купел " Ангел Стефанов заяви, че след постъпили голям брой сигнали и след това осъществена връзка с виновните институции се е оказало, че регламентирана пешеходна пътека е невероятно да се построи при актуалните условия.

" Отнасям се с раздвоени усеща към създалата се обстановка. От една страна, буквата на закона би трябвало да се съблюдава, даже и да опонира на духа му. От друга страна обаче, когато публичният интерес и публичната сигурност го изискват, локалната общественост не би трябвало да се отхвърля да търси решение на проблемите и най-нормалното нещо е да получава поддръжка от институциите, споделя още Стефанов.

Очакванията на районният кмет са, че финансирането на втория стадий от ремонта на ул. Николай Хрелков ще бъде обезпечено в рационални периоди, тъй че жителите на Горна баня да имат естествен пешеходен достъп до метростанцията наоколо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР