Жители на село Цалапица твърдят, че 24-годишния Димитър Малинов е

...
Жители на село Цалапица твърдят, че 24-годишния Димитър Малинов е
Коментари Харесай

Трафик нюз: Откриха мъртъв Димитър Малинов

Жители на село Цалапица настояват, че 24-годишния Димитър Малинов е открит мъртъв в канал наоколо до селото. Към момента информацията не е доказана публично от полицията, заяви Трафик нюз. Според информация на уеб страницата, става въпрос за ликвидиране, като причинителят е избягал в чужбина.

Кметът на селото Ивайло Димитров съобщи, че към момента не е осведомен с изказванията, че момчето да е намерено мъртво.

Майката на Малинов сподели, че не е известена, а от полицията все още се въздържаха от коментар. 

„ Вчера през целия ден имаше обходи в селото от жандармерията и полицията. Включиха се и доста доброволци, претърсваха на всички места в обитаемото място и покрайнината, само че досега момента нямам информация, че е открит ”, сподели Димитров.

Припомняме, че следите на 24-годишния мъж се губят преди 7 дни и от този момент никой от фамилията му няма контакт с него. Телефонът му продължава да е изключен. Малко преди да изчезне безследно младият мъж е посетил дома на майка си в Цалапица. След това се уговорил за среща с някого и връзката с него прекъснала. Приятелите му от въпросното обитаемо място обаче също не са го виждали от 20 юли.

Твърди се, че камери са го засекли да се качва в черен автомобил, само че от фрагментите не се вижда номерът на транспортното средство.

Окръжна прокуратура – Пловдив образува досъдебно произвеждане по отношение на подадените сигнали и постъпилите данни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР