Жители на село Равно поле и община Елин Пелин сигнализират

...
Жители на село Равно поле и община Елин Пелин сигнализират
Коментари Харесай

Опасен път в Равно поле - ще бъде ли ремонтирана отсечката към АМ Тракия

Жители на село Равно поле и община Елин Пелин алармират за рискова пътна права сред автомагистрала " Тракия " и жп прелез " Верила ".

Инцидент в рисковата пътна права сред автомагистрала " Тракия " и жп прелеза " Верила " се е случвал, жителите питат би трябвало ли да има още, с цел да бъде обезопасен секторът.

" Отсечката е ужасно рискова, тъй като пътят преди години, когато е строен не е разчетен за тази техника, която минава, тирове, строителни машини. Пътят е потопен на доста места, няма прием, отводнителна система не съществува, има големи канавки, които са се образували от водата. Много са дълбоки дупките, сервират колите, ширината на пътя е незадоволителна, защото трафикът е доста сериозен ", съобщи в " Денят стартира " Григор Господинов, кмет на село Равно поле.



По думите му е извънредно належащо пътят да бъде уголемен, да бъде построена отводнителна система, да бъде напълно ремонтиран, защото частичните поправки не са решение.

Според жителите се подават сигнали от 2 години, само че отговор няма.

От Столична община обявиха за Българска национална телевизия, че се планува при подобаващи метеорологични условия осъществяване на настояща поддръжка и ремонтни действия.

Вижте още във видеото.

Репортер: Софи Цветкова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР