Жители на село , община Горна Оряховица, излязоха на протест,

...
Жители на село , община Горна Оряховица, излязоха на протест,
Коментари Харесай

Жители на с. Драганово заплашват да блокират главния път за Русе

Жители на село, община Горна Оряховица, излязоха на митинг , поради постоянно прекъсване и неприятно качество на питейната вода. Хората показват подготвеност да блокират основния път за Русе , в случай че дългогодишният им проблем не бъде решен скоро. По думите им, в село Драганово за времето от към 10 години водата стопира постоянно или няма нужното равнище, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия ТВ.
Напрежението ескалира поради пандемията от COVID-19, споделят протестиращите. А от март предходната година до момента са били осъществени повече от 100 ремонта , което провокира непрестанно стеснение у жителите на обитаемото място. Те споделят, че са потърсили помощ за позволение на казуса и от общината и от Областната администрация, само че все пак, все още той си спри. Последното дълготрайно прекъсване на водата е било за интервала от 2-ри до 14-ти февруари тази година, защото " 10 дни не може да се откри къде е повредата, а водата изтича ". Днес на митинг са излезли сред 200 и 300 души.
 Ето в кои елементи на столицата следва прекъсване на водата Ето в кои елементи на столицата следва прекъсване на водата
„ Софийска вода ” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата на 23 и 24 юли. Това оповестиха от пресцентъ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР