Жители на район "Западен" се свързаха с редакцията ни, за

...
Жители на район "Западен" се свързаха с редакцията ни, за
Коментари Харесай

Смрад в Западен! Превърнаха парк с детска площадка в сметище

Жители на регион "Западен " се свързаха с редакцията ни, с цел да се оплачат от заформящо се в региона бунище. Ето какви ни споделят:
Здравейте редакция на Plovdiv24.bg , пишем Ви с молба, да дадете публичност и подиум на едно безсрамие, което се случва в регион Западен от месец насам.

Изхвърлят се битови боклуци, боклук и отпадъци в зелени площи, на място в парк и единствено на 20 метра от детската площадка и децата на ОУ "Васил Петлешков ". Тях и боклуците ги дели единствено училилищната ограда.

Адреса е улица "Бряст ", виновниците - живущите в блока, които отхвърлят да отидат единствено на метри до контейнерите. Изхвърлените отпадъци не престават и до самият блок и във парка. Никъде другаде няма подобен случай.

Сигнализираме сме Общински инспекторат Пловдив и резултати - НИКАКВИ. Може би Вие ще можете да обърнете нещата към по-добро. Не бива да се не помни и гражданското съзнание, само че след него би трябвало да работят санкциите. Изпращаме Ви снимков материал и се надяваме да помогнете с каквото можете.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР