Жители на Панчарево и околните села блокираха движението по Самоковско

...
Жители на Панчарево и околните села блокираха движението по Самоковско
Коментари Харесай

Жителите на Панчарево блокираха Самоковско шосе заради честото спиране на тока

Жители на Панчарево и близките села блокираха придвижването по „ Самоковско шосе “ поради честите прекъсвания на тока в региона. Протестиращите излязоха и с цел да припомнят за останалите проблеми в обитаемото място, а точно неприятната инфраструктура, неналичието на канализация и остарялата водопроводна мрежа.

Около 50 души от Панчарево, Кокаляне и Пасарел се събраха на площада пред районната община и стопираха за към час придвижването по „ Самоковско шосе “.
Галя Бел, " Сдружение за развиване на Панчарево и Кокаляне ": Нямаме ток, нямаме вода, нямаме улици. Нямаме инфраструктура, нямаме канализация, фекалиите се изсипват в езерото. Не може в 21 век, да няма ток! Разбирате ли? Валентин Маринков, " Сдружение за развиване на Панчарево и Кокаляне " За месец и половина имаме 38 прекъсвания на тока. Веселин Буров, гражданин на региона: Това ми е едно особено колие, от изгорели дефектотокови отбрани, кондензаторна помпа и един шалтер. В разследване на щрак, щрак, щрак, щрак, от спирането на тока, което нагарят, нагарят и изгарят.


Общинската администрация поддържа митинга и още напролет е имала среща с енергоразпределителното сдружение, на която са били подхванати съответни ограничения за увеличение потенциала на мрежата.
Димитър Сичанов, кмет на регион Панчаревo: Хората чакат по-бърза реакция. Този проблем го имаме във всичките обитаеми места на наша територия - 10 население места села, и още 35 вилни зони, които непрекъснато се застрояват, в които целогодишно се живее там.
От пресцентъра на „ ЧЕЗ електроразпределение “ обявиха че, честите спиранията на тока в региона са поради планови поправки и профилактика на мрежата преди зимния сезон.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР