Жители на милионерски скандал, където жена беше открита намушкана до

...
Жители на милионерски скандал, където жена беше открита намушкана до
Коментари Харесай

Съседи от Millionaire`s Row си тръгнаха „притеснени за жените“ след „странни звуци“ и смразяващо убийство

Жители на милионерски скандал, където жена беше открита намушкана до гибел, си спомниха, че са чули „ странни звуци “ часове по-рано.

Полицаи от столичната полиция нахлуха в дома за £3,1 милиона покрай Хайд парк, централен Лондон, в понеделник - 12 часа откакто другари на жертвата показаха опасения за нейното богатство.

Жена в нея 20s беше открита мъртва с голям брой прободни пострадвания и сега се води следствие на ликвидиране - само че Скотланд Ярд се е отнесъл към полицейския надзирател, IOPC, по време на следствието.

Говорейки от близкия си дом нощес, една жена сподели: „ Разбира се, в действителност е обезпокоително. Не мислите, че ще се случи зад ъгъла от мястото, където живеете – изключително в този регион.

„ Определено е обезпокоително. Приятелят ми чу някакви странни шумове в неделя вечерта. Той сподели, че са били странни шумове, които са били тревожни. Не мисля, че е било инцидентно нахлуване, само че това е единствено моето мнение. Жената сподели, че през последните години постоянно е вижда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР