Жители на Красно село с подписка срещу кмета от ДБ

...
Жители на Красно село с подписка срещу кмета от ДБ
Коментари Харесай

Жители на „Красно село” с подписка срещу Росица Станиславова от ДБ, затваря заведения в района

Жители на Красно село с подписка против кмета от Демократична България Росица Станиславова, която желае да затваря заведения в региона с пояснение, че на тяхно място ще се прави озеленяване. Това излиза наяве от пост в групата „ Красно село- разпоредителност и решения за бъдещето”.

„ ВНИМАНИЕ!!! Споделяйте!

Росина Станиславова желае да събори ето това функциониращо от години заведение и на негово място да прави озеленяване!

Тя НЕ МОЖЕ да поддържа в този момент това, което има като зелени площи!!!

Сладкарницата на ул. “Дебър” и “Хубча”

Хората провеждат ПОДПИСКА в отбрана на тяхната работа, прехранване и самун за фамилиите. ДА ГИ ПОДКРЕПИМ, КАТО съдебна експертиза ПОДПИШЕМ В ПОДПИСКАТА! Аз ще го направя! Подписката е в сладкарницата.

От обява на Petya Petrova се схваща, че Росина маха масите на заведението, от което автоматизирано хората остават БЕЗ работа и по този метод ги принуждава да се откажат и да банкрутират непринудено! Две години всички заведения бяха без клиенти! Сега, когато Ковид рецесия няма и хората би трябвало да поемат пресен въздух и да се възстановят от загубите, Росина се появява и стартира да репресира и разрушава всичко хубаво в региона ни! Доказано!

Същата орис грози и друго работещо от години заведение - “Лютите чушки” - против Пирогов”, се показва още в поста.

Припомняме, че през 2021г. КПКОНПИ откри с второ свое решение спор на ползи против кметицата на столичния регион " Красно село " Росина Станиславова. Този път то е поради това, че е назначила щерка си като помощник по европроект. Става дума за същия, по който бе открит спор на ползи против самата кметица. Проектът е за патронажна грижа и доставка на храна за възрастни хора.

Скандалът към Станиславова стартира при започване на годината, откакто се разбра, че кметицата е назначила сама себе си за началник на плана. Според КПКОНПИ по този начин тя е получила близо 10 хиляди лева.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР