Жители на град в Япония бяха предупредени да внимават за

...
Жители на град в Япония бяха предупредени да внимават за
Коментари Харесай

Издирват токсична котка, избягала след досег с опасни химикали

Жители на град в Япония бяха предизвестени да внимават за котка , за която се счита, че е скочила във вана с токсични химикали . След това животното е избягало.

Властите в град Фукуяма, южна Япония, обявиха, че хората, че би трябвало да стоят надалеч от животното , което за финален път е забелязано на охранителни фрагменти да напуща в неделя фабрика, работеща с рискови химически субстанции.



Работник разкрил следи от котешки лапи в понеделник, излизащи от 3-метрова вана с шествалентен хром - химикал, който предизвиква рак и може да докара до обриви и възпаления при допиране или поемане, предизвестиха управляващите.

Не е ясно дали котката е към момента жива, съобщи чиновник на кметството на Фукуяма.

Според Акихиро Кобаяши, шеф на фабриката служащи са разкрили раздрано покривалото, покриващо химическата вана . По нея е имало следи от дране от котката.

Жителите на Фукуяма се приканват да не допират никакви улични котки , изключително, в случай че те им наподобяват " извънредно ".



„ Инцидентът за нас е тревога за нуждата да предприемем ограничения, с цел да попречим на дребни животни да се промъкват в индустриалните ни бази. Това е нещо, с което не сме се сблъсквали в никакъв случай и не сме предполагали, че може да се окаже проблем “, прибавиха от компанията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР