Жители на град Перник алармират за мост в окаяно състояние.Мостът

...
Жители на град Перник алармират за мост в окаяно състояние.Мостът
Коментари Харесай

Мост в Перник е в окаяно състояние СНИМКИ

Жители на град Перник сигнализират за мост в окаяно положение.

" Мостът при Минния на Пашов в окаяно положение... ", това написа Анжелика Колева в обществената мрежа Facebok.

Жената показа фотоси, от които е видно положението на оборудването - липсват плочки, а спонтанната рампа за инвалидни и детски колички е изкъртена.

" С всеки ден по-зле и по-зле става.. А количка да не споделям по какъв начин се качва там. И молба писах до общината и фотоси пращах, но няма кой да се заеме да направи нещо ", написа Цвети Цветанова в мненията под обявата.

Освен това поданици на града настояват, че перилата на моста са изгнили и се клатят. Те се притесняват, че има евентуална заплаха човек да падне в реката.

" Аз паднах като дребен, няма ужасно. Извън шегата, нашите живеят там и мостът в действителност е в окаяно положение ", разяснява Антонио Митонов.

Перничани споделят, че въпросният мост е в окаяно положение от години. А в реката имало дирек, който се е озовал там през декември месец, само че към момента не е отстранен.

" Откакто влизаха багерите го направиха тоя мост на нищо, само че до момента в който някой не се пребие, нищо няма да се направи очевидно. Преди 2 месеца към този момент някъде до моста падна и един дирек, скъса някакви жици, само че и за това още никой не си е мръднал пръстта ", написа Олег Огнянов.

Гражданите упорстват Община Перник да обърне внимание на компрометираното мостово оборудване.

" Беше зле от дълги години, само че стана още по зле! Кмете, какво вършиме с нередностите в град Перник, запитвам аз и другите живущи? Ами калта и течащите потоци по кварталите? ", коментира Недка Исаева.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР