Жители на бургаския кв. Черно море“ излизат на протест днес.

...
Жители на бургаския кв. Черно море“ излизат на протест днес.
Коментари Харесай

Бургаския кв. „Черно море“ се вдига на протест днес заради безобразни пътища

Жители на бургаския кв. „ Черно море “ излизат на митинг през днешния ден. Причината е неприятното положение на пътя към обитаемото място. В митинга се чака да се включват и живеещи в кв. Рудник и селата Брястовец и Драганово. Сборният пункт ще е от 9 ч. до ЖП прелеза на разклона, в посока кварталите.

Искането на протестиращите е пътят да бъде напълно ремонтиран. " Самата настилка основава голям брой предпоставки за катастрофи и главното е, че от двете страни на пътя има слягания и то по 30-40 см. Движението на един автомобил става извънредно неуравновесено. Поради тази причина всички водачи, движещи се в двете направления, се стремят да избегнат тези неравности, карайки по осевата линия на пътя. Еднопосочна улица с придвижване в двете направления ", изясни Пламен Георгиев от уредниците.

Той добави, че правата ще бъде затваряна на избрани интервали. " Ние предвиждаме целият път да се затвори, само че няма да е непрекъснато затварянето. Ние не желаеме да сътворяваме проблеми, а да има публичност ", разясни Георгиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР