Жители на благоевградските села Рилци и Бело поле се опитаха

...
Жители на благоевградските села Рилци и Бело поле се опитаха
Коментари Харесай

В Рилци и Бело поле спират македонци да гласуват, били регистрирани на... поляна и в трафопост!

Жители на благоевградските села Рилци и Бело поле се пробваха да спрат македонци да гласоподават, регистрирани на поляна и в тафопост с адрес ул. "Струма "№2.
По-рано през днешния ден се е наложило полиция да обезпечи достъп до урните на жителите от Северна Македония. Хората недоволстваха против министър прочут като клеветник на Държавна сигурност с псевдоним сътрудник Иван. Те считат, че това е негова работа, с цел да може да се развива паспортната мафия.

При отварянето на изборната секция в село Рилци се оказва, че са вписани над 80 души, жители на Северна Македония и от други обитаеми места у нас.
Въпреки че те действително не живеят там, имат български паспорти и право на глас. А 15 души са регистрирани, че живеят на гола поляна. В Бело поле пък в трафопоста са регистрирани над 2000 македонски жители. Двете села станаха известни след журналистическо следствие на журналиста Димитър Байрактаров сподели цялата истина за паспортната мафия.

Освен на поляната и в трафопоста, друга част от македонците са регистрирани в домовете на хора, които даже не подозират за този факт. Разследването на Димитър Байрактаров сподели, че популацията на двете села е повишено с над 15 000 нови българи както ги назовават локалните поданици на двете села.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР