Жители на Белгород, град в Русия, съобщават за експлозия над

...
Жители на Белгород, град в Русия, съобщават за експлозия над
Коментари Харесай

Жители на град в Русия заснеха странен взрив ВИДЕО

Жители на Белгород, град в Русия, оповестяват за детонация над града на незнайна ракета.

Инцидентът е станал към среднощ, а поданици на Белгород оповестяват, че детонацията е била толкоз мощна, че е била усетена взривна вълна в непосредствена непосредственост до мястото на детонацията. Това се потвърждава от съответните видеозаписи, снимани от поданици на Белгород и оповестени в градските чатове.

На показаните видеокадри, снимани в разнообразни елементи на Белгород и покрайнините му, можете да видите момента на полета на ракетата и последвалата й детонация.

Според редица догатки става дума за работата на системите за противовъздушна защита, само че към момента няма публични изказвания по отношение на работата на системите за противовъздушна защита над Белгород за миналата нощ.

Вижда се още, че при издигане на избрана височина задачата експлодира, което най-вероятно демонстрира провалянето на въздушна цел над района. Тази версия се удостоверява индиректно от обстоятелството, че по-рано украинските войски неведнъж са се опитвали да нападат Белгород, само че всички те са приключили с крах заради работата на съветските системи за противовъздушна защита, което неведнъж е демонстрирано от съответните видеокадри.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР