Жители на Анево излизат на протест срещу мярката за неотклонение,

...
Жители на Анево излизат на протест срещу мярката за неотклонение,
Коментари Харесай

След убийството на 2-годишната Цветозара: Жители на Анево вдигат протест

Жители на Анево излизат на митинг против мярката за неотклонение, която съдът дефинира на водача, блъснал жена и дете в село Анево. Припомняме, че при пътнотранспортното произшествие двегодишната Цветозара почина, а баба и Цонка, на 53 години е с доста пострадвания и се бори за живота си.

Родителите на починалото дете Ивелина и Станимир Станеви са безапелационни, че желаят водачът да е в ареста, а не на независимост. " Това няма да ни върне детето, само че не може човек с позитивна проба за марихуана да бъде на независимост. Дори да е пил хапчета и от тях да се е получил резултат за лековит канабис, които съдържат, той отново няма право да кара. Искаме да лежи в пандиза! " - откровени са родителите.

Протестът е плануван за 9:00 часа на 21 април пред постройката на Апелативен съд в Пловдив. Час по-късно, в 10:00 часа, стартира правосъдно съвещание, на което мярката за неотклонение на 72-годишния водач ще бъде гледана още веднъж

Протестът в четвъртък е разгласен за кротичък цивилен против непозволеното освобождение на палач. Целта на митинга е жителите да изразят своите дейни позиции по въпросите " Как е допустимо палач с позитивни проби за марихуана да бъде пуснат на независимост? ", " До по кое време ще продължава беззаконието в нашата страна? ", " До по кое време страната ни ще прикрива закононарушения? ".

Организаторите оповестяват, че има проведен транспорт за искащите да се включат в митинга в четвъртък. Автобус ще тръгне в 7:30 часа от последна спирка Анево.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР