Жител на Ветрен е пробол с нож свой съгражданин след

...
Жител на Ветрен е пробол с нож свой съгражданин след
Коментари Харесай

Кървава свада в град Ветрен – мъж прободе друг с нож

Жител на Ветрен е пробол с нож собствен съгражданин след кавга сред двамата. Нападателят е бил арестуван от чиновници на полицията в Септември.

Сигналът за случилото се е бил получен през вчерашния ден рано сутринта. Незабавно към мястото са били ориентирани автопатрули на полицейското ръководство и екип на " Спешна помощ ". Пристигайки в центъра на Ветрен, служителите на реда открили, че 39-годишен мъж от града е с прободна рана в региона на гърдите. Пострадалият е бил превозен с кола за спешна помощ в болничното заведение в Пазарджик и е бил настанен за лекуване в положение без заплаха за живота.

На мястото на закононарушението пристигнала дежурна група на полицейското ръководство, която направила оглед, а екип от криминалисти неотложно подхванали следствие.

Скоро по-късно е бил арестуван причинителят, който се оказал 57-годишен гражданин на Ветрен. Разследващите са иззели с ножа, с който е осъществено нападението, открити са и очевидци на случилото се. По първични данни двамата мъже били в остаряла омраза и вечерта преди случая също имало съществено сдърпване сред тях.

Нападателят е арестуван в ареста за период от 24 часа. Спрямо него е формирано досъдебно произвеждане, което се прави под наблюдението на Районната прокуратура в Пазарджик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР