Жител на Варна, потресен от образуващите се постоянно нерегламентирани сметища

...
Жител на Варна, потресен от образуващите се постоянно нерегламентирани сметища
Коментари Харесай

Варненец потресен: Алармира за ужасни нерегламентирани сметища в този варненски квартал

Жител на Варна, покъртен от образуващите се непрекъснато нерегламентирани сметища в междублоковите пространства на ж.к. " Възраждане 3 ". Кадрите са оповестени по-рано през днешния ден в обществените мрежи, като от материала разбираме, че става въпрос за пространството сред блок 67 и 69. Според жителят подобен вид гледки повече са по-стандартни в " ромските квартали ". Ето какво още написа мъжът в социалната мрежа Фейсбук, видяхме от Varna24.bg.

" Живея в блок 67 от година и половина. Виждал съм някои хора да почистват околоблоковите пространства единствено един път, предходната година на акцията " Да почистим България " и то единствено отчасти.

Не броя към този момент, какъв брой пъти съм почиствал към моя вход и прилежащите и в частност, под моята тераса.

Всеки път, пълня по два огромни чувала с всевъзможни гадости. Използвана тоалетна хартия, дамски превръзки, мръсно долни дрехи, чорапи, пликове с отпадък, опаковки от медикаменти, шишета от всякакво естество и какво ли още не.

Видимо, пребивавам в квартал, където - по моите наблюдения-живеят естествени хора и не мога да схвана, що за нрав и образование е това. Откъде идват тези хора и къде са живели преди този момент? "

За по-голяма прегледност мъжът е прикачил и видео. Гражданинът насочва зов към общината за предприемане на нужните дейности.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР