Жител на столичния квартал Левски Г, в който се намира

...
Жител на столичния квартал Левски Г, в който се намира
Коментари Харесай

Жител на ж.к. Левски Г скочи на Трифонов: Ходи си, създаваш ни долнопробен имидж

Жител на столичния квартал " Левски Г ", в който се намира студиото на телевизия 7/8, благосъстоятелност на Слави Трифонов , се обърна към водещия с ядосан коментар в обществените мрежи.
Бойка Трифонова е ядосана на водещия поради непрекъснатите му смешки с квартала. Според нея по този начин Трифонов смъква цените на парцелите и отблъсква хората, които биха го обновили.
" Тъй. Омръзна ми всякакви посетители на Слави Шоу да стартират гостуването си в малкия екран му с насмешки към квартала! Кварталът, в действителност, е с най-вече преимущества по отношение на всеки един квартал в София - и съм безусловно уверена в това! ", написа тя.
Публикуваме цялостното ѝ изказване без редакторска интервенция.
МНОГО БЛАГОДАРЯ за достойнството, но апелирам към този момент да си ходите!
Отнася се съответно за телевизия 7/8! Както знаем, тя се състои от изключителни персони, гении, аристократи, богоизбрани и родени кой от кой на по-елитно място!
... Аз пребивавам в Левски Г. Малко историография по този въпрос....
Някога, на това място, си имаше земеделско поле. Аз тук съм идвала да изваждам големи моркови на бригада. Когато започнаха да строят квартала в края на 80-те, гледах от прозореца на рейса и се чудех кой пък ще пристигна да живее в поле с моркови?!... Но Вселената има възприятие за комизъм, тъй че кой пристигна да живее през 1990-та година на полето с морковите? Аз!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР