Жител на Сливен, обявен за починал, оживя. Той бил поставен

...
Жител на Сливен, обявен за починал, оживя. Той бил поставен
Коментари Харесай

Жив пациент попадна в хладилна камера в Сливен

Жител на Сливен, разгласен за умрял, оживя. Той бил подложен в хладилна камера в гробищата, тъй като околните му живеят в чужбина и трябвало да бъдат. Човекът обаче дал признаци на живот и сега е в кома, среща се в реанимацията, заяви БНР.
В Спешната помощ в Сливен е почнала вътрешна инспекция по случая. Сигналът за жив човек в хладилната камера е подаден от чиновниците на. Управителят на погребалната организация дава детайлности: " Забелязват, че индивидът леко трепва, след това леко отваря устата - незабавно се обаждат. Бърза помощ идва с полиция, само че съответно за случая има смъртен акт. "
 Включват още хора за разчистване на гробищата в Асеновград Включват още хора за разчистване на гробищата в Асеновград
Хидрофорна уредба ще позволи казуса с водата в гробищния парк на улица „ Миньор ” в Асеновград. Казусът с неналичието на водосн...
Все още не ясно кой е подписал констатацията за гибелта на 72-годишния мъж.
Според съседи на пострадалия в сливенския квартал „ Дружба “ - полиция, пожарна и кола за спешна помощ е имало пред блока в деня, когато мъжът е открит в дома си и е разгласен за умрял.
Директорът на МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “ доктор Васислав Петров, също не знае кой доктор е удостоверил гибелта. С писмо до РЗИ ще бъде поискана публична информация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР