Жител на Шотландия може да лежи три години в затвор

...
Жител на Шотландия може да лежи три години в затвор
Коментари Харесай

Британец хвана за бедрото мъж в Дубай и сега много лошо му се пише

Жител на Шотландия може да лежи три години в затвор в ОАЕ за това, че си е поставил ръка на бедрото на мъж. Това стана ясно тези дни в съд. 27-годишният Джейми Харън от Стирлинг, който е работил в Афганистан, е бил на двудневен излет в Дубай, написа в. " Метро ". Тези дни той се озова на правосъдната пейка за това, че е показал непристойно държание и е пил алкохол в бар Рок Ботъм на 15 юли.

Джейми и негов другар таман отпивали от първото си пиво, когато около тях минал йорданец, който стоял на ръба на дансинга. Когато той минавал около тях, Джейми си поставил дясната ръка върху горната част на бедрото му, с цел да му попречи да се блъсне в тях и да не си разлее питието. „ Както се прави от множеството гости на питейни заведения във Англия “, бе конкретизирано в правосъдната зала.

Въпреки, че мъжът не изглеждал да е афектиран, той се раздразнил по-късно и подал сигнал в полицията. Стражите на реда пък бързо се оказали на мястото на престъплението.

Мъжът, приятелят му и служителите на реда говорили единствено на арабски, като сочели с пръст Джейми. В един миг йорданецът извикал на британски: „ Той пие алкохол. Той ме опипа. Ще те депортирам, знаеш ли кой съм аз? “.

Полицаите настояли Джейми да се извини, което той незабавно направил. Но йорданецът настоял за арест.

От групата „ Задържани в Дубай “ обявиха, че след ареста, Джейми е бил държан пет дни в пандиза Барша, а след това е бил освободен под гаранция, само че с иззет интернационален паспорт.

Процесът против Джейми продължава.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР